Lite info om bloggen.

Igår var vi i Ulriks studio! Vi träffade hans manager Johan för att diskutera kring ett samarbete och vi kom fram till väldigt vettiga saker. Den här bloggen är ju mest till för er - våra läsare - och därför känns det viktigt att vi delar informationen med er.

Först och främst kom vi överens om att vi ska byta bloggportal. Blogg.se krånglar väldigt mycket och väldigt ofta, så vi ska leta efter en bloggportal där vi trivs och där vi kan få ihop en snygg layout. Förhoppningen är att detta sker inom en snar framtid.

Vår ideologi är att ha en blogg av fans, för fans. Vi vill därför gärna ha en tvåvägskommunikation där även ni läsare får vara med, påverka och tycka till. Vi har spånat på vissa idéer för att verkställa detta, men vi kan inte berätta mer än så just nu.

I framtiden kommer vi att förses med exklusivt material så som bilder, låtar och annat kul. Därför skulle vi självklart tycka att det är jättekul - både för oss och för er - om ni vill följa med oss! Klicka [här] för att följa oss via bloglovin.

(och i studion fick vi höra två helt nya låtar med Ulrik, se massa ovisade fina bilder och på väg ut fick vi varsin Boys Don't Cry-singel!)

/Hanna och Sanne
Kommentarer
Postat av: Mia

Åh så heldige dere er som har fått høre to helt nye sanger! :O De var sikkert like bra som alle de andre han har laget!

Elsker bloggen her forresten :D

2011-04-12 @ 21:09:44
URL: http://miiia0.blogg.no
Postat av: cornelia<3

Har ni träffat honom?!?!?!?!?!?

2011-04-12 @ 21:25:58
URL: http://basketcornelia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback