Ang. våra bilder.

Hej!
Vi vill inte verka bittra eller så nu, men vi har förstått att någon (några?) av er har tagit våra bilder. Vi har högerklicksskydd på vår blogg av en anledning.

Vi vet att det går att ta bilder från vår blogg trots högerklicksskyddet, bl.a. genom vissa mobiler. Det är absolut inte hundra procent säkert, vi förstår det. Men vi tänker att ett högerklicksskydd borde få er att förstå att "aha, man får inte ta de här bilderna".

Men tydligen funkade det inte. Vi vill därför be er att snälla, snälla, snälla sluta ta våra bilder. Ungefär alla bilder som vi lägger upp är våra egna eller exklusiva, alltså sådana som inte finns på webben. Är de inte det anger vi alltid bildkällan.

Grejen med de exklusiva bilderna är att bara vi och de som arbetar med och kring Ulrik har dem. Vi har alla info om bilderna, så som fotograf o.dy. Och det är viktigt att vi alltid namnger fotografen när vi publicerar bilderna. Ni som tar bilden från oss anger inte fotograf, och det gör inte den som tar bilden från er heller, och helt plötsligt finns bilderna ute i cyberrymden och det är vårt fel.

Så: snälla, snälla, snälla sluta ta våra bilder! Då skulle vi vara väldigt tacksamma :)

/Hanna & Sanne
Kommentarer
Postat av: Alicia

Hey, ville bara säga att det finns fler andra sätt man kan ta bilder även fast ni har högerklicks skydd. Vet flera av dom. - Haha nu låter det som att jag tagit era bilder men nej det har jag inte.



http://sheisnea.blogg.se/2010/november/om-copyrightlagen.html - där står lite om copyright lagen, ni kan alltid fråga om ni får ta den till er blogg och lägga upp den här, så alla fattar! :)

2011-06-04 @ 10:05:32
URL: http://sssoulmates.blogg.se/
Postat av: Agnes

Hej hej, jag förstår absolut varför ni inte har copyright och det respekterar jag. Men jag undrar om det är okej om man kopierar bilder så länge man inte publiserar dem? Då sprids dem ju inte vidare.

:)))

2011-06-05 @ 21:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback