Svar på kommentarer.

Hallåhallå,
Ni ställer så sjukt många frågor nu för tiden! Jätteroligt, tycker vi! För att inte det bara ska bli massa "svar på kommentar"-inlägg kommer här en sammanställning av frågorna + svaren.

Postat av: johanna
Halloj
Jag har en fråga här,
Ni har ju träffat ulrik en gång, hur var han som person?
Var han lika charmig-trevlig-söt-fin,ni fattar, som han verkar vara?
Vet att ni inte känner honom, men lite av hans personliget måste ni väl uppfattat?
Haha, lite konstig fråga men hoppas ni fattar:)
Xoxo


Han är precis som han verkar vara!

Postat av: Alicia
En fråga, varför fick ni vara där i studion och allt? :)


Vi samarbetar med Ulriks manager, och då är det lättast för oss att ha våra möten där. Det är ju hans arbetsplats (och det tar bara 30 minuter för oss att åka dit, så det är lugnt).

Postat av: Gabriel
Hej Ulrik!
Jag är extremt imponerad av vad du håller på med :) Jag undrar om dina fördelar som artist överväger nackdelarna. Jag kan tänka mig att man får gå igenom många tuffa perioder som artist/kändis.
Fortsätt med det du gör så kommer du nog komma väldigt långt :D


Hej Gabriel!
Vi är inte Ulrik, men han läser ju bloggen, så kanske ser han din kommentar och svarar. Om inte ska vi försöka fråga nästa gång vi träffar honom! :)

Postat av: Gubb-Robert
Jag har följt unga manliga artister sen Donny Osmond. Flera svenska killar som aldrig blev nått stort i massmedia. Mitt råd är att du fyller din blogg med egna låtar som inte ska vara med på någon skiva. Ung man med gitarr förr i tiden måste få fatt på en jättestor summa för att få göra en singelskiva som var svår att distribuera helt själv.
Oftast hade de inga pengar innan de blev gamla (20 år) och hade förlorat sina unga kvinns till fans.
Kanske även din kändisålder är 15-19 år, så vräk ut låtar genom bloggen men se till att alla är STIMmade först. Tror du att låten kan bli en hit så släpp inte ut den på bloggen. Passa på nu i år för du är nu den ende. Johan Palm har försvunnit i media. Kanske han inte kunde leva som kändis?


Det här är, utan tvekan, den roligaste kommentar vi har fått. Främst för att du endast referarar Johan Palm som en "ung man med gitarr som har försvunnit i media". Och dessutom i år, Johan Palm försvann väl från media samtidigt som han åkte ur Idol? Dvs. 2008.

Men tack för dina råd - fast vi är inte Ulrik så vi kan tyvärr inget göra.

Postat av: Sussie
Hej! Vilket gymnasium går du Hanna på? :)


Jag går på Tyresö gymnasium! :)

/Hanna & Sanne
Kommentarer
Postat av: Alicia

Otroligt coolt, ni får alltså träffa Ulrik ibland? :) Ulrik är så sjukt bra! Om ni har möjligheten till att hälsa honom att jag tycker han verkar vara jätte snäll och sjunger grymt bra, så hade jag blivit jätteglad! Tack för en bra blogg också!

2011-05-31 @ 20:53:58
URL: http://sssoulmates.blogg.se/
Postat av: Gubb-Robert

Är pöjk i Paris? Då rekommenderar jag ett besök på tekniska muséet och dess utställningar om fransk 819i linjers svartvit television åren 1949-1986.

Fransmännen satsade på 625-linjers färg-TV liksom resten av väst- och östeuropa+sovjet-Ryssland.

Det ångrar de idag men då 1967-1970 skulle en 819-linjers färg-TV mottagare dubbelt så mycket som 625-linjers färg-TV. Alla som besöker Paris uppmanas att hyra guide. Fransmannen accepterar inte det engelska språket som världsspråk. Allra minst dålig engelska från en ickeengelsman/USA-amerikan. Fransmannen har ett psykotiskt förhållande till unga kvinnor. Fransyskor tittar hela tiden ned i backen och skriker NON! Att titta in i ögon är -javisst snabbpippa! Att le dessutom är ett förhållande upprättat. Hur är det med underrättelsetjänsten? När Johan Palm´s andra skiva inte levererade en hitlåt försvann han. Laila Bagge säger ingenting så någon form av "tog sin Mats ur skolan har skett".

Ulrik Munther bör även skriva sina sångtexter, även texter utan låtar i denna blogg. Ett fan vill konsumera sin idol till 100 procent. Finns inte hela tiden förhoppningen om nytt material avtar intresset och sökandet efter ny idol. Smygtagen hångelbild av Justin B. med girlfriend 2011 har gett henne mordhot. Johan Palm levde under samma situation under åren 2008-2009 även utan flickvän. Dessutom var ett hoper kåta tanter på span efter Johan Palm. Ett nätrykte att Johan munpussat en med honom jämnårig brud ledde till hot om självmord från några andra psykbrudar. Johan Palm skulle inte vänslas med annan brud "än mig" (pojkstackarn blir munk). Annat i Rolling Stones där alla utom trummisen haft minst 1000 engångsligg. En ung tjändis idag måste vara onårbar. Annars får någon en knäpp. Enda sättet att nå en kändis är icke personlig kommunikation. På 1960/1980-talet var det den unge kändisens kompisar eller storasyster som fick administrera fanklubben.

2011-06-01 @ 20:00:33
Postat av: vinda

snälla, kan du svara på den här kommentaren i min blogg, som en liten kommentar skulle va sååå snällt!



vem har klippt bilderna på ulrik på eran header? :)) <33

2011-07-08 @ 21:12:12
URL: http://vindaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback